Administratiekantoor Verberkt
Home      Personeel & Salaris
 
 
Personeel & Salaris
       
Voor groei van uw onderneming is het aanstellen van personeel soms onvermijdelijk.
Tegelijkertijd nemen daarmee de complexiteit van uw bedrijfsvoering en de wettelijke verplichtingen toe.
 
Personeelsadministratie
 
Heeft u genoeg van administratieve lasten rondom het personeelsdossier. Hoe registreert u arbeidscontracten, salarisafspraken mat secundaire voorwaarden, identificatiebewijzen, beoordelingsgesprekken, loopbaanplanning, e.d.
 
Salarisverwerking
 
Voor uw medewerker is uw loonstrookje het belangrijkste aspect van zijn arbeidsverhouding. Bent u op tijd, klopt het loonstrookje, draagt u de juiste bedragen af aan de fiscus en het pensioenfonds? Het is complexe materie waarin kleine fouten grote gevolgen hebben. Wij bieden u een overzichtelijke loonstrook, journaalpost, betaallijst, loonaangifte en verzamelloonstaten.
Wij zorgen ervoor dat u voldoet aan alle relevante wettelijke vereisten.
 
Arbeidsrechtelijke zaken
 
Met het aannemen van personeel ontstaat een juridische verhouding tussen u en uw medewerker. U krijgt te maken met een arbeidsovereenkomst, CAO afspraken en arbeidsrechtelijke gevolgen. Goede arbeidsovereenkomsten en accurate advisering rondom het aannemen en ontslaan is zeer belangrijk.
 
Arbeidsvoorwaarden
 
Wat is een redelijke beloning voor uw medewerker? Het juist inschalen van uw medewerker in het CAO functiegebouw en toepassen van de gebruikelijke overige arbeidsvoorwaarden voorkomt onnodige spanningen.
 
Sociale verzekeringen en loonheffingen
 
Welke sociale en fiscale regels zijn van belang bij het opstellen van een loonstaat. Het Nederlandse sociale verzekeringen stelsel is een complex geheel van wetten en regels.
 
Administratiekantoor Verberkt beschikt over nodige ervaring en vereiste deskundigheid om u van dienst te kunnen zijn bij bovengenoemde aspecten van uw onderneming.
 
             
 
 
 
             
 
 
             
 
             
 
 
 
 
 Powered by P&R Sales