Administratiekantoor Verberkt
Home      Advies

 

Advies

 
Regelmatig vallen er belastingaangiften, zoals vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en loonheffing op uw mat. Voor u is dit een vervelende en bijna onmogelijke opgave, gezien de specifieke regels in de belastingwetgeving, die bijna jaarlijks wijzigen.
Administratiekantoor Verberkt kan hierin een belangrijke rol van betekenis vervullen en gaan we er vanuit dat u liever niet teveel belasting betaald.
 
 
Aangiften
 
Heeft u als een overwogen om de belastingaangiften uit te besteden? Geen rompslomp en geen blauwe enveloppen meer op uw adres?
Administratiekantoor Verberkt kan de aangiften voor u verzorgen. Dan weet u zeker dat het op tijd, zorgvuldig en deskundig gebeurt. De tijd die u hiermee bespaart kunt u in het leiden van uw onderneming steken.
 

 
Begeleiding bij belastingcontrole
 
Elke ondernemer kan te maken krijgen met een belastingcontrole. Een medewerker van de belastingdienst komt langs om de zaken met u door te nemen. Welke informatie moet u de controlerende ambtenaar verstrekken? Wat mag de controleur vragen? Ontstaat er gaan de weg de controle een verschil van mening? Voorkom spanningen en besteed de controle uit aan ons.
Administratiekantoor Verberkt heeft veel ervaring met belastingcontroles en begeleiden deze graag voor u.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Powered by P&R Sales